Gemeente Coevorden

Volg bouw Hof van Coevorden live

Aan de gemeentelijke locatie Kasteel 4 is vorige week een nieuwe webcam geplaatst. Deze camera toont beelden van de bouwwerkzaamheden voor het nieuwe multifuntionele gemeentehuis het Hof van Coevorden. Een tweede camera is gericht op het Kasteel in Coevorden.

De nieuwe camera is geplaatst omdat deze bestuurbaar is en dus gericht kan worden op verschillende locaties. Bovendien kan de camera inzoomen op een locatie.

Wie geïnteresseerd is kan via de website www.coevordenbeweegt.nl de bouw van het nieuwe gemeentehuis op de voet volgen. De bouw loopt op schema en de contouren van het gebouw zijn via de camera al goed te zien. Dit geeft een goede indruk van de omvang van het gebouw en de multifunctionaliteit, het grand café, het gemeentehuis, de ABN/AMRO bank en het Centrum voor de Kunsten CQ.

De beelden worden afgewisseld met beelden van het Kasteel. Dit wordt momenteel gerestaureerd en vormt straks samen met De Vlijt (waar hotelkamers in komen) en het Gouverneurshuis het nieuwe Châteauhotel van Coevorden.