Politie Midden- en West Brabant
Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom , 10-10-2009

Arrestatie na mishandeling Roosendaler (26)

ROOSENDAAL: Een 26-jarige Roosendaler is vrijdagavond omstreeks 19.30 uur op de Bredaseweg mishandeld. Hij verklaarde dat hij buiten voor een snackbar een sigaretje stond te roken. Er kwam een man op hem aflopen, waarmee hij al langer problemen heeft. Deze man sloeg direct, zo verklaart de aangever, met gebalde vuist meerdere keren tegen zijn gezicht. Hierdoor werd zijn bril van het hoofd geslagen. Het
slachtoffer viel op de grond. Terwijl hij op de grond lag, werd hij nog een paar keer geslagen. Het slachtoffer deed aangifte. De
verdachte die net als de aangever 26 jaar is en in Roosendaal woont, meldde zich vrijdagavond rond 21.00 uur op het politiebureau. Hij ontkende het slachtoffer mishandeld te hebben Hij is vanmorgen weer vrijgelaten. De politie heeft inmiddels ook twee getuigen gehoord en maakt proces-verbaal op.

Dronken bestuurders aangehouden

ROOSENDAAL / PUTTE: De politie heeft vannacht op de Burgerhoutstraat een 26-jarige Roosendaler aangehouden ter zake het rijden onder invloed. De agenten zetten de automobilist aan de kant nadat hij op twee kruisingen het rode verkeerslicht had genegeerd. Hij blies 420 ugl. Hij krijgt voor alle geconstateerde overtredingen een bekeuring. Op de Antwerpsestraat in Putte werd vannacht een 36-jarige man uit Stabroek eveneens betrapt op het rijden onder invloed. Hij kwam uit op 345 ugl.

Auto uitgebrand in Roosendaal

ROOSENDAAL: Vannacht werd omstreeks 05.40 uur een autobrand gemeld aan de Vondellaan. Ter plaatse bleek inderdaad op de oprit naar een woning een Mini in brand te staan. Door de hitte waren ook twee rolluiken welke aangebracht waren voor de ramen van de woonkamer geheel verloren gegaan. Een van de bewoners was zelf met een waterslang begonnen met blussen. De brandweer heeft de autobrand geblust. De politie gaat uit van brandstichting en stelt een nader onderzoek in.

Auteur
Willem van Hooijdonk