Ingezonden persbericht


sponsoring onafhankelijk loopteam Sunny Side Up:
Sunny Cars 'loopt warm' voor strijd tegen borstkanker

Hoofddorp, 24 augustus 2009 - Internationaal autoverhuurbemiddelaar Sunny Cars sponsort loopteam Sunny Side Up, dat meedoet aan de 60 km lange sponsorwandeling 'A Sisters Hope', georganiseerd door Pink Ribbon. Deze fondswervende organisatie vraagt aandacht voor borstkanker en heeft de maand oktober opnieuw tot 'borstkankermaand' uitgeroepen.

De indrukwekkende sponsorwandeling wordt op 10 en 11 oktober gehouden. Aan 'A Sisters Hope' doen meer dan dertig teams mee, waaronder het, mede door Sunny Cars gesponsorde team Sunny Side Up. Het doel van dit team, dat uit dertien mannen en vrouwen bestaat, is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor wetenschappelijk borstkankeronderzoek. Het geld dat Sunny Side Up bij elkaar wandelt, gaat via Pink Ribbon naar diverse onderzoeksprojecten.

Sunny Cars sponsort het team met een aanzienlijke financiële bijdrage. Een van de beweegredenen om hieraan mee te doen, is het feit dat de reisbranche vele vrouwelijke collega's kent. Suzanne Al, Marketing Manager van Sunny Cars: "Wanneer je je realiseert, dat één op de negen vrouwen wordt getroffen door borstkanker, is het erg belangrijk dat er op grote schaal onderzoek wordt verricht. Daarnaast zet Sunny Cars zich graag in voor acties met een groot maatschappelijk belang en benadert dat vanuit een positieve - zeg maar 'Sunny Side Up' -kant, net zoals het loopteam dat doet."

Bovendien worden reisagenten door Sunny Cars uitgenodigd om ook een steentje bij te dragen aan dit goede doel. Dat kan door het inwisselen van bij Sunny Cars verdiende bonuspunten. Voor elke euro wordt er 1 bonuspunt van het totale aantal afgetrokken. Sunny Cars verdubbelt op haar beurt het bedrag dat binnenkomt en maakt het op 1 oktober over aan de organisatie.

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en behoort al jaren tot de grootste bemiddelaars in autoverhuur in Europa. De broker is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland en biedt haar klanten huurauto's in alle soorten en maten aan in alle belangrijke toeristische markten. Sunny Cars bemiddelt wereldwijd in huurauto's op meer dan 5.000 vakantiebestemmingen in meer dan 90 landen en werkt exclusief met contractpartners samen die voldoen aan de internationale kwaliteits- en service-eisen. Kijk voor meer informatie op www.sunnycars.nl