Ingezonden persbericht


Persbericht

DE 'DICHTBIJ GOD-TOUR' KOMT OP 10-10 NAAR ENSCHEDE

In september ging de nieuwe tour van Kees Kraayenoord en met Henk Binnendijk van start. De "Dichtbij God-tour", die op zondag 10 oktober aanstaande in Go Planet Enschede staat, is genoemd naar het nieuwste boek van Henk Binnendijk. Het is een tour waarin vragen en vreugde, teleurstelling en twijfel, geloof en hoop in één programma samenkomen.

Muzikant Kees Kraayenoord en tv-personality Henk Binnendijk nemen het publiek mee op een reis waarin de nabijheid van God in het leven centraal zal staan. Deze bijzondere samenwerking tussen twee bekende mannen, is gegroeid uit een persoonlijke ontmoeting. Kees vertelt hierover: "Henk is een bekende tv-persoonlijkheid en heeft vele malen op het podium van de EO Jongerendag gestaan. Zo ga ik nog wel eens bij hem op bezoek om samen wat te praten en een kop koffie te drinken. Een keer bij het weggaan kreeg ik een boekje in de handen gedrukt. Het was Henks nieuwste boek 'Dichtbij God'. Ik heb het boek binnen een dag uitgelezen en gedeeld met mijn band en ons team. Ik merkte, hoe goed het boek is, hoe inspirerend, hoe kwetsbaar Henk zich opstelt in dit boek. Daar ontstond het verlangen dit te delen met een groter publiek."

Bij een volgende ontmoeting nodigde Kees Henk uit om samen een tour door Nederland te doen. Ook tot Kees' eigen verbazing was het antwoord een volmondig "Ja"! Het resultaat is een programma waarin muziek en woorden naadloos in elkaar zullen overgaan. Een avond die bemoedigt en tot nadenken zet. Zoals van Kees te verwachten, vooral een avond waarin veel tijd is voor geweldige muziek, onder meer met voorproefjes van zijn nieuwe CD die rond Pasen 2010 verwacht wordt. In het voorprogramma van de concerten is Ramon Plakke te zien en te horen. Ramon Plakke deelde eerder dit jaar het podium van de EO Jongerendag met Kees Kraayenoord.

Het programma in Go Planet begint op zondag 10 oktober aanstaande om 19.45 uur, de zaal is open vanaf 18.30 uur. Click voor meer informatie: www.interticket.nl, www.keeskraayenoord.nl. Kaarten voor de concerten zijn nu verkrijgbaar via www.interticket.nl.

Einde persbericht

Noot voor de redactie en

Ingezonden persbericht