MBO raad

6-Daagse Beroepsonderwijs: Vet vak man!

21-09-2009 - Vet vak man! Dat is de titel van het tv-programma over beroepsonderwijs dat op zaterdag 10 oktober van 16.00 tot 17.00 uur wordt uitgezonden op RTL5. Het programma wordt de dag ervoor opgenomen tijdens de openingsmanifestatie van de 6-Daagse Beroepsonderwijs in Hilversum.

De presentatie is in handen van Jeroen Latijnhouwers en Nikkie Plessen. Latijnhouwers presenteert onder meer Editie NL en Plessen is bekend van programma's als Can't Buy Me Love, Miss & Mrs Perfect en We Love The 90's Met Nikkie.

Record langste sushi verbreken
In 'Vet vak man! 'keuren mbo-studenten 'live' een auto op een brug; maken ze boeketten voor gasten en verzorgen ze bekende Nederlanders in een 'welness-straat'. Daarnaast wagen studenten een poging het Europees record 'langste sushi' te verbeteren. Dit record staat nu op 133 meter.

Aan tafel praten prominenten als staatssecretaris van onderwijs Marja van Bijsterveldt, Jan van Zijl (voorzitter MBO Raad) en topkok Cas Spijkers met elkaar en met studenten over het beroepsonderwijs, vroeger, nu en in de toekomst.

Organisatie
De 6-Daagse Beroepsonderwijs wordt gehouden van 9 tot en met 15 oktober. Het evenement is een initiatief van de 70 onderwijsinstellingen voor middelbaar beroepsonderwijs en wordt georganiseerd door de MBO Raad, de Stichting Branchepromotie Beroepsonderwijs Nederland (BBN) en projectorganisatie MBO 2010.

Vet Vak Man!
Uitzending: RTL 5, zaterdag 10 oktober 16:00 - 17:00 uur

Meer informatie over de 6-Daagse Beroepsonderwijs www.6dbo.nl

Bron/Auteur: Webredactie