Ingezonden persbericht


Persbericht 'REMINDER'

'DICHTBIJ GOD-TOUR' OP 10-10 NAAR ENSCHEDE

Op zaterdag 10 oktober staat de nieuwe tour 'Dichterbij God' in Go Planet Enschede staat, de tour die is genoemd naar het boek van Henk Binnendijk. Het is een tour waarin vragen en vreugde, teleurstelling en twijfel, geloof en hoop in één programma samenkomen.

Henk Binnendijk is een bekende tv-persoonlijkheid en heeft vele malen op het podium van de EO Jongerendag gestaan. Muzikant Kees Kraayenoord en tv-personality Henk Binnendijk nemen het publiek mee op een reis waarin de nabijheid van God in het leven centraal zal staan. Resultaat van de samenwerking is een programma waarin muziek en woorden naadloos in elkaar zullen overgaan. Een avond die bemoedigt en tot nadenken zet. Zoals van Kees te verwachten, vooral een avond waarin veel tijd is voor geweldige muziek, onder meer met voorproefjes van zijn nieuwe CD die rond Pasen 2010 verwacht wordt. In het voorprogramma van de concerten is Ramon Plakke te zien en te horen. Ramon Plakke deelde eerder dit jaar het podium van de EO Jongerendag met Kees Kraayenoord.

Het programma in Go Planet begint op zondag 10 oktober aanstaande om 19.45 uur, de zaal is open vanaf 18.30 uur. Click voor meer informatie: www.interticket.nl, www.keeskraayenoord.nl. Kaarten voor de concerten zijn nu verkrijgbaar via www.interticket.nl.

Einde persbericht
Noot voor de redactie en