Opening solo expositie Lenny Waasdorp


DEN HAAG, 20090929 -- Op zaterdag 10 oktober 2009 opent de solo expositie van beeldend kunstenaar Lenny Waasdorp. Om 15.00 uur geeft Magda van Eck een filosofische inleiding, gevolgd door een muzikale préformance van Dr. Ob. De expositie vindt plaats in Galerie de Fietsenstalling, Antonie Duyckstraat 183, Den Haag.

Lenny Waasdorp studeerde aan de Koninklijke academie in Den Haag en de Marmara University in Istanbul. Momenteel volgt zij de postacademische studie aan de DNA. In haar werk onderzoekt zij de kwetsbare kanten van het leven. Waasdorp: `Ik wil niet laten zien wat aan de oppervlakte ligt, maar wil laten zien wat iedereen geneigd is te ontkennen.' Daarbij stuit zij op thema's als verlies, afscheid, ontering etc. De kern van deze expositie wordt gevormd door werken die donker en wat macaber ogen. Het geheel heeft een onheilspellende sfeer. De vergankelijkheid is alom aanwezig.

De expositie loopt t/m 1 november en is elk weekend te zien van 13.00 - 17.00 uur of volgens afspraak. Bel hiervoor: 06 - 44 99 8767. Graag tot ziens!





Ingezonden persbericht