Woningbezitters in Maastricht krijgen steuntje in de rug


Siesign biedt gratis verkoopstyling aan

MAASTRICHT, 20091010 -- "Nederlandse woningmarkt in een historisch dieptepunt" - "Consumenten zijn nog altijd zeer voorzichtig" - "Looptijd verkochte woningen in Limburg in het derde kwartaal 130-150 dagen" (bron: NVM). Moet een woningverkoper wachten op betere tijden of kan hij zelf meer doen? Siesign biedt een steuntje in de rug met een gratis verkoopstyling voor alle woningbezitters te Maastricht.

De huizenmarkt zit nog steeds flink op slot. Woningen staan langere tijd te koop, maar dat is niet uitsluitend te wijten aan de situatie op de woningmarkt. Een woning wordt te koop gezet en alle aandacht gaat daarna uit naar het vinden van het ideale nieuwe huis. De blik is gericht op de toekomst. Toch is het verstandig ook aandacht te (blijven) schenken aan de huidige woning, door te zorgen dat die bij de verkoop van begin af aan zo optimaal mogelijk wordt gepresenteerd om een zo breed mogelijk publiek aan te spreken. De verkoper moet zijn een woning daarom meteen goed neerzetten.

Siesign helpt de woningbezitter met behulp van styling- en interieuradviezen de woningpresentatie tijdens bezichtigingen, een open huis of op internet te verbeteren. Een goede presentatie vanaf dag één zal meer geïnteresseerden over de drempel trekken.


Om woningbezitters in Maastricht hierbij te helpen, biedt Siesign hen nu een gratis verkoopstyling aan. Ook woningen die al te koop staan, kunnen aan een kritische blik onderworpen worden. Wie wil profiteren van deze actie, kan zich melden op www.verkoopstyling-maastricht.nl.