Voorpost voerde actie tegen immigratie


DEN HAAG, 20091010 -- De Heel-Nederlandse actiegroep Voorpost heeft vandaag, zaterdag 10 oktober 2009, bij het afstudeerfeest van de Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF, geprotesteerd tegen immigratie.

Voorpost wijst er op dat vluchtelingen te gast zijn in ons land en dus normaliter weer terug zullen moeten gaan naar het eigen land. Voorpost wil ook dat vluchtelingen worden opgevangen in de regio en dus niet meer naar Nederland komen.

De Voorzitter van het UAF, Ruud Lubbers, lijkt de afgelopen maanden op de preekstoel te zitten en komt met allerlei opmerkelijke plannen m.b.t. vluchtelingen. Hij zou moeten beseffen dat er voor nog meer immigratie weinig tot geen draagvlak is in de samenleving. Dat zou hij misschien weten, wanneer hij ooit eens met mensen zou discussiëren over zijn plannen, of in buurten in Nederland zou praten met autochtonen die veel met immigranten te maken hebben.

Er zijn goede redenen om vluchtelingen juist te laten terugkeren naar de landen van herkomst, maar ook om vluchtelingen op te vangen in de regio vanwaar ze komen. Het vertrek van slimme mensen zorgt in de thuislanden voor een enorm tekort aan hooggekwalificeerd personeel. Ook hoeven vluchtelingen in omliggende landen veel minder moeite om zich aan te passen.

Voorpost heeft de aanwezigen van het afstudeerfeest middels een folder gewezen op de verkeerde voorstellingen die de UAF en de heer Lubbers hen geven.

Stop immigratie!

Voorpost





ingezonden persbericht