TROS
Afdeling Communicatie
Hilversum, 08-10-2009

Televisie
KARAOKE KIDS
Uitzending vanaf zondag 11 oktober
Z@PP/Nederland 3 - 08.15 uur

NIEUW OP ZONDAGOCHTEND: KARAOKE VOOR KIDS

Op zondag 11 oktober start het nieuwe kinderprogramma KARAOKE KIDS. In deze zondagochtendshow bouwen presentatrice Angela Esajas en haar team een klaslokaal om tot karaokebar. Vervolgens brengen leerlingen uit groep 7 en 8 luidkeels de karaoke-versie van hun favoriete liedje ten gehore. De kijkers thuis kunnen meedoen, want de tekst van bijvoorbeeld 'Rosanne' van Nick & Simon en 'Zumbaa Jadee' van Kathleen loopt onderin beeld mee.

Ook de meester of juf moet eraan geloven; er wordt van hen verwacht dat ze samen met de kids een speciale act verzorgen en daarvoor alles uit de kast trekken! Aan het eind van het seizoen strijden deze optredens om KARAOKE KIDS prijs.

Daarnaast is er in elke aflevering een speciale artiest te gast. Deze gast zingt natuurlijk mee en verzorgt een spetterend optreden. In de eerste aflevering verrast Thomas Berge de leerlingen van basisschool de Hobbitstee in Eemnes en zingt een aantal van zijn hits.

Presentatrice Angela Esajas, die tevens verantwoordelijk is voor het format van het programma: "Het is een feest om dit programma te maken, ik hoop dat het een groot succes wordt!".

Voor meer informatie: www.tros.nl/karaokekids



TROS