FloraHolland


Euro Fleur Eelde presenteert: Glitter en Glamour

EELDE, 31 augustus 2009 (persbericht) - De Cash & Carry Euro Fleur Eelde van FloraHolland Eelde presenteert zondag 11 oktober de jaarlijkse najaarsshow. Het thema tijdens de show voor het komende winterseizoen is `Glitter en Glamour'. Centraal staat familiaire gezelligheid met een vleugje glamour.

Tijdens de najaarsshow zijn de nieuwste trends te zien op het gebied van vazen, decoraties en potten. Verder kunnen de bezoekers genieten van schitterende creaties waarin bovenstaand thema is verwerkt. Inspirerende presentaties en tenslotte verrassende demonstraties zullen niet ontbreken tijdens de show.

Euro Fleur Eelde nodigt alle vakgenoten uit om een kijkje te nemen tijdens de najaarsshow op zondag 11 oktober van 10.00 tot 17.00 uur. De show is alleen toegankelijk met een uitnodiging. Heeft u geen uitnodiging ontvangen en komt u graag een kijkje nemen? Download op de website van Euro Fleur Eelde www.eurofleureelde.nl de uitnodiging en neemt u deze ingevuld mee naar de show als toegangsbewijs. De beurs is alleen toegankelijk voor (weder)verkopers met een KvK-inschrijving.