Snoepen, swingen en sjansen tijdens het KinderBoekenBal


SCHIEDAM, 20090918 -- Op zondag 11 oktober 2009 is het weer zover, dan gaat het KinderBoek&Bal voor de derde keer van start! Dit jaar is het smullen geblazen, want het thema is Aan tafel! Eten & Snoepen. Het kinderfeest wordt opnieuw georganiseerd ter ere van de kinderboekenweek door Bibliotheek Waterweg.

Het KinderBoek&Bal begint om 13:00 uur in de bibliotheek en het theater op het Stadserf met allerlei lekkere activiteiten en smakelijke verhalen. Luister naar de verhalen van je favoriete schrijver en misschien scoor je zelfs een handtekening van Bies van Ede of Loes Riphagen! Of knutsel mee aan een Hans & Grietje huisje tijdens een verlekkerende kookworkshop met Brigitte van der Vooren. Maar dat is nog lang niet alles! Om 15:00 uur kun je terecht bij de hilarische theaterhit Tante Patent naar het verhaal van Annie M.G. Schmidt in Theater aan de Schie. Met Maaike Slingerland ga je aan de slag en maak je je eigen placemat met lekkere wereldgerechten en verder wordt er voorgelezen, kun je films kijken en een kookgame spelen op de Wii.

Na de theatervoorstelling gaat pas echt het dak eraf, tijdens de discoshow van Puk en Tom. Hier kun je Limbo-dansen, meedoen aan wedstrijden tussen de jongens en de meisjes en swingen op discomuziek!

Het kinderBoek&Bal is afgelopen om 17:30 uur. Voor meer informatie en kaartverkoop kun je terecht op www.kinder-boekenbal.nl bij Theater aan de Schie en de deelnemende boekwinkels Post Scriptum en van Leeuwen. Kaarten kosten ¤10,-

Bibliotheek waterweg





Ingezonden persbericht