Mojo Concerts

The Cult in een tijdmachine

The Cult stapt in een tijdmachine, terug naar 1985. Hét jaar dat Billy Duffy en Ian Astbury het album 'LOVE' uitbrachten. Door fans en media wereldwijd wordt het album nog steeds beschouwd als het meest indrukwekkende album van de band. Van het onmiddellijk herkenbare She Sells Sanctuary, langs het bizarre gitaarspel van Billy Duffy op Phoenix, naar Ian Astbury's zware stem op Brother Wolf, Sister Moon.

The Cult piekte in de jaren '80, toen de band mateloos populair was. Een van de belangrijkste mijlpalen in de geschiedenis van de band is het album wat met deze tour in de schijnwerpers staat. Wat duidelijk niet van de jaren '80 zal zijn is de spectaculaire show waarmee The Cult van Los Angeles naar Amsterdam trekt. Dit belooft namelijk een grandioos concert te worden met veel special effects en state-of-the-art technology. De kans is groot dat The Cult de verwachtingen van fans met deze liveshow zal overtreffen!

Zondag 11 oktober 2009
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: ¤39 (exclusief servicekosten)
Premium Ticket: ¤100,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop voor The Cult start aanstaande donderdag om 10.00 uur via: www.livenation.nl en 0900 - 1010 2020 (45 cpm).

Let op: Presale voor Live Nation members a.s. woensdag van 10.00 tot donderdag 10.00 uur! Nog één keertje Whitesnake

Op zaterdagavond 6 juni komt de legendarische hardrockband Whitesnake voor een eenmalige indoor show naar de Waerdse Tempel. Whitesnake werd in 1977 opgericht door David Coverdale (voorheen Deep Purple). De band is altijd een vlaggenschip geweest waar diverse topmuzikanten kwamen en gingen. Door de jaren heen hebben o.a. bekende gitaristen als Steve Vai, Ad Vandenberg en de vermaarde drummer wijlen Cozy Powell deel uitgemaakt van het ensemble rondom topvocalist David Coverdale.

Inmiddels ruim 30 jaar verder en Whitesnake rockt nog steeds met volle en oorverdovende kracht. De band bereikte wereldfaam met bekende hits als Here I Go Again en Is This Love. Vorig jaar stond Whitesnake op het Hoofdpodium van het Arrow Rock Festival en in een uitverkochtte 013. Op 6 juni komt Coverdale en zijn mannen nog 1 maal op herhaling in de Waerdse Tempel in Heerhugowaard er gaan geruchten dat ook gitarist Ad Vandenberg mee zal spelen... De Nederlandse band Sqy zal het voorprogramma verzorgen.

Kaartverkoop is reeds gestart. Tickets verkrijgbaar via www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.