TROS

Beste redactie,

De vierde uitzending van JAN SMIT, DE ZOMER VOORBIJ van zondag 4 oktober jl. is komen te vervallen vanwege de uitzending van de finale van het EK-Volleybal. De geplande uitzending wordt op zondag 11 oktober uitgezonden. Hieronder de inhoud van deze aflevering.

Met vriendelijke groet,
TROS Communicatie

Afdeling Communicatie
Hilversum, 07-10-2009

Televisie
JAN SMIT, DE ZOMER VOORBIJ
Zondag 11 oktober
Nederland 3 - 21.00 uur

JAN EN ZIJN VRIENDEN 'FLIPPEN' IN ITALIË

Aloys Buijs, de manager van de jongens, is jarig en hij wordt feestelijk uit zijn bed gehaald om dat te vieren. Daarna is het tijd voor het ouderwetse Sterrenslag met de drie waterspellen 'bandje verwisselen', 'onder water blijven' en 'flippen'. De heren zijn bloedfanatiek want 'verliezen' staat niet in het woordenboek van de gemiddelde Volendammer.

Na Sterrenslag verlaten ze de camping bij Lago di Bracciano, het gezelschap trekt verder naar Rome! De ene helft van de groep gaat met Roel van Velzen op de scooter langs alle bekende plekken en de andere helft gaat boodschappen doen voor hun nieuwe gast, topkok Ramon Beuk. Op de markt zorgt Nick ervoor dat er geen spraakverwarring ontstaat, want hij lijkt ineens vloeiend Italiaans te spreken...

Voor meer informatie: www.dezomervoorbij.nl