Ingezonden persbericht


IXES Professionals
info@ixes-pros.nl

PERSBERICHT

Hengelo, vrijdag 9 oktober 2009.

STUDENTEN BEDENKEN HÉT CADEAU VOOR DE FEESTDAGEN.

StayCool
Dankzij de vinding van studenten van Hogeschool Tio in Hengelo, de StayCool, kan er eenvoudig bier worden gekoeld. Het product is makkelijk mee te nemen en snel op te blazen. De StayCool, een vrolijke oranjegekleurde opblaasbare band met net, kan vervolgens met een bierkratje in het water worden gelegd. Op een efficiënte manier kan er met de StayCool bier worden gedronken bij bijvoorbeeld een recreatieplas. De StayCool kan ook gebruikt worden om flessen wijn of frisdrank te koelen. Tevens is er de uitgebreide versie; de StayCool XXL. Deze bestaat uit extra drijvers voor meer drijfkracht, een langer touw en een vlaggetje dat je zelf kan versieren.

Cadeau
De StayCool is een verassend cadeau om met Sinterklaas of de kerstdagen aan vrienden, familie en/of collega's te schenken. Het product is te koop in een speciale cadeauverpakking. Doordat de StayCool klein is verpakt, is het een uitermate geschikte gadget om deze winter mee te nemen naar een zonnige vakantiebestemming.

IXES Professionals
Het product is bedacht en ontworpen door acht jonge studenten van Hogeschool Tio in Hengelo. Zij presenteren zichzelf onder de naam IXES Professionals. Dit studentenbedrijf is opgezet naar aanleiding van het project 'Mini- onderneming' van Stichting Jong Ondernemen. Bij dit project leren de studenten zelfstandig een bedrijf opstarten en runnen in een periode van anderhalf jaar.

De StayCool wordt te koop aangeboden voor E 9,95, de StayCool XXL voor E 12,50. Meer informatie over het product en de Mini-onderneming is te vinden op de website www.ixes-pros.nl.

//// Einde persbericht ////