Politie Utrecht

Persberichten Eemland noord, 13.20 uur

Utrecht, 11-10-2009

Man aangehouden voor mishandeling

BUNSCHOTEN- SPAKENBURG Een 23-jarige man uit Bunschoten-Spakenburg is zondag 11 oktober omstreeks 00.35 uur aangehouden.

De man was betrokken bij de mishandeling van drie vrouwen en een man op de Broerswetering. De man werd overgebracht naar het politiebureau en voor nader onderzoek en verhoor ingesloten. De toedracht van de mishandeling is niet bekend en wordt nader onderzocht.

Man aangehouden voor mishandeling

BUNSCHOTEN SPAKENBURG Een 36-jarige man uit Bunschoten-Spakenburg is zaterdag 10 oktober omstreeks 21.00 uur aangehouden.

De man, onder invloed van alcohol, gedroeg zich als bezoeker van een kickboksgala in de sporthal aan de Westdijk vervelend. Toen hij een 29-jarige plaatsgenoot mishandelde, greep de beveiliging in. Hij werd naar buiten gebracht waar hij werd overgedragen aan de gewaarschuwde politie. De man is voor nader onderzoek en verhoor ingesloten.

Drie jongens opgepakt voor baldadigheid

BUNSCHOTEN - SPAKENBURG Drie jongens van 13 jaar uit Spakenburg-Bunschoten zijn zaterdag 10 oktober omstreeks 20.40 uur aangehouden wegens baldadigheid.

De drie waren betrokken bij het gooien van eieren tegen de ruit van een woning aan de Zuiderzeelaan. Toen de politie ter plaatse kwam, waren de drie weggevlucht. De politie hield op enige afstand de woning in de gaten en zag het drietal terugkomen. Op het moment dat er iets naar de woning werd gegooid, greep de politie in. Op het bureau werd in overleg met de ouders besloten om de zaak via bureau HALT af te handelen.

Snorfietser onder invloed

SOEST Een 17-jarige jongen uit Soest is zaterdag 10 oktober omstreeks
01.25 uur betrapt op het rijden onder invloed.

Politiemensen controleerden hem op zijn snorfiets op de Middelwijkstraat en bij het aanspreken roken zij dat sprake was van alcoholgebruik. Na de ademanalyse op het bureau bleek dat hij 455 ug/l alcohol in zijn lichaam had en werd zijn rijbewijs ingevorderd.

Jeugd veroorzaakt overlast

SOEST Na een melding op vrijdag 9 oktober omstreeks 20.10 uur dat een groep jeugdigen, leeftijd tussen de 15 en 21 jaar en allen afkomstig uit Soest, voor overlast zorgt op de Tamboerijn, zagen politiemensen kans om de groep in te sluiten.

De namen van de betrokkenen werden genoteerd en zij kregen een proces-verbaal voor het zich zonder noodzaak ophouden onder de overkapping van het winkelcentrum.