Politie Zeeland


---


W-3176-2009 Aanrijding in Vlissingen
Zaterdagochtend rond 11.20 uur vond er op de Koudekerkseweg in Vlissingen een aanrijding plaats tussen een personenauto en een scootmobiel.
De 54-jarige bestuurster van de personenauto uit Vlissingen reed over de Koudekerkseweg, gaande in de richting van het centrum.
Zij kon niet meer op tijd tot stilstand komen toen, bij de fietseroversteekplaats ter hoogte van de Berlagestraat, de 74-jarige bestuurster van de scootmobiel uit Vlissingen plotseling de weg overstak.
De 74-jarige vrouw is met een zware hersenschudding en een breuk in haar schaambeen, per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.

W-3177-2009 Diefstal uit bedrijfsbus, Middelburg
Tussen vrijdagavond 18.00 uur en zaterdagochtend 10.00 uur is er ingebroken in een bedrijfsbus die geparkeerd stond aan de Seisweg in Middelburg.
Uit de bus zijn gereedschappen met een totale waarde van enkele duizenden euro's weggenomen. Er is geen braakschade.

O-3178-2009 Verwarde man in woning, Sint Annaland
Zaterdagmiddag rond 16.25 uur heeft politie Zeeland een verwarde man uit een woning in Sint Annaland gehaald.
De politie kreeg de melding dat een man in verwarde toestand in een woning aan de Bierensstraat in Sint Annaland zat en medische hulp nodig had. Omdat de man opstandig was is de hulp van de politie ingeroepen. Nadat de man uit de woning is gehaald is hij overgedragen aan de geestelijke gezondheidszorg.

W-3179-2009 Val van paard, Grijpskerke
Zaterdagmiddag rond 15.05 uur is een 46-jarige vrouw uit de gemeente Veere gewond geraakt nadat zij, op de Loodholseweg in Grijpskerke, van haar paard viel.
Toen de 46-jarige vrouw, rond genoemd tijdstip op haar paard het dorp inreed schrok het dier (onbekend waarvan) en stak de weg over. Hierbij viel de vrouw van het paard. Ze is met nog onbekende verwondingen, per traumahelikopter overgebracht naar het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam.

O-3180-2009 Diefstal uit woning, Kerkwerve
Zaterdagavond tussen 18.00 uur en 23.30 uur is er ingebroken in een woning aan de Beatrixstraat in Kerkwerve.
Uit de woning zijn een onbekend geldbedrag en sieraden met onbekende waarde weggenomen. Er is een raam opengebroken; het totale schadebedrag is onbekend.