Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom , 11-10-2009

Arrestatie na vernieling

ROOSENDAAL: De politie heeft vannacht omstreeks 04.15 uur op het Emile van loonpark een 47-jarige Roosendaler aangehouden ter zake
vernieling. Hij had op de auto gestaan van een medewerker van een café. Kennelijk wilde de verdachte door op de auto te gaan staan over een hek klimmen. De auto raakte bekrast. De verdachte verklaarde dat hij op de vlucht was voor een groep mannen die hem hadden mishandeld. De verdachte had enkele recent toegebrachte schrammen in zijn gezicht. Hij is vanmiddag na verhoor in vrijheid gesteld.

Roosendaler voldoet niet aan vordering

ROOSENDAAL: Een 36-jarige Roosendaler werd omstreeks 03.30 uur op de Dominestraat aangehouden. Hem was eerder op de Markt te verstaan gegeven dat hij vanwege het aanzetten tot wanordelijkheden het Centrum moest verlaten. Hij gaf toe dat hij weer terug wilde gaan naar het horecagebied en dat hij zich niets had aangetrokken van de vordering.

Arrestatie na huiselijk geweld

ROOSENDAAL: De politie heeft vannacht omstreeks 01.10 uur in een woning in de wijk Kortendijk een 47-jarige Roosendaler aangehouden ter zake huiselijk geweld. Zijn 17-jarige zoon deed aangifte van
mishandeling. Van vader is een ademtest afgenomen. Hij bleek onder invloed te zijn van alcohol. Hij blies 685 ugl.

Het slachtoffer vertelde dat hij ruzie met zijn vader had gekregen over het feit dat die de hond weg wil doen Tijdens die heftige woordenwisseling had vader hem, terwijl hij op de trap stond een duw gegeven waardoor hij naar beneden viel en op zijn achterste terecht kwam.

Vader vertelde dat hij 10 a 15 glazen bier had gedronken. Hij
bevestigde de ruzie, maar ontkende dat hij zijn zoon opzettelijk van de trap geduwd had. Hij is na verhoor vanmiddag vrijgelaten.

Bredanaar aangehouden voor mishandeling

ROOSENDAAL: De politie heeft zaterdagavond omstreeks 22.35 uur in een pand aan de Oude Ettensebaan een 42-jarige Bredanaar aangehouden. Hij had ter plaatse ruzie gekregen met zijn ex-vrouw. Zij is hem naar eigen zeggen nog een groot geldbedrag verschuldigd. Tijdens de woordenwisseling had hij haar in het gezicht geslagen. Ook een man en een vrouw die hem wilden kalmeren werden door de man naar eigen zeggen geslagen. Hij werd gearresteerd en ingesloten. De politie maakt proces-verbaal op tegen de man.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 11-10-2009 15:58 | © Regio Midden en West Brabant |