Gemeente Uithoorn

Thamerdal voor de tweede keer aan de slag

12 oktober 2009
Afgelopen dinsdagavond 6 oktober is in Thamerdal voor de tweede keer een Groot Bewonersoverleg gehouden. Tijdens dit overleg is een start gemaakt met het opstellen van een buurtprogramma. Veel bewoners uit Thamerdal waren naar Scholengemeenschap Thamen gekomen om mee te praten over het Buurtprogramma 2010-2011.

De avond is goed bezocht. De bewoners konden kiezen uit een paar thema's: verkeer, sociale welzijn, groen, grofvuil en afval en jeugd. Per thema was een tafel ingericht waar de bewoners konden aanschuiven. Er werd dan een half uur lang over het onderwerp gepraat, ideeën werden uitgewisseld en wensen uitgesproken. Na de eerste ronde ging een bel en kon men door naar de tweede ronde en een ander thema kiezen.
De avond werd afgesloten door alle onderwerpen even kort na te bespreken. Uiteindelijk zullen de meeste ideeën, wensen en suggesties in het buurtprogramma worden opgenomen.

Het vorig buurtprogramma is opgesteld in 2007. Iedere twee jaar wordt er in een buurt een Buurtprogramma opgesteld. Tijdens het Groot Bewonersoverleg is besproken welke punten een plek verdienen om opgenomen te worden in het Buurtprogramma.

Meer informatie

Meer informatie over het Groot Bewonersoverleg of Buurtbeheer in het algemeen vindt u op www.buurtbeheer.uithoorn.nl.

Groot Bewonersoverleg Thamerdal ^