Gemeente Haaksbergen


Aanbestedingsprocedure hulp huishouden
12-10-2009 Aanbestedingsprocedure hulp huishouden De dertien gemeenten uit de Regio Twente doorlopen gezamenlijk een nieuwe meervoudig onderhandse aanbestedingsprocedure voor Hulp bij het Huishouden (Wmo). Dit betreft zowel dienstverlening voor HH1 als HH2. Het gaat hierbij alleen om het onderdeel Zorg in Natura.

Deze nieuwe procedure is gestart, omdat met de eerdere openbare Europese aanbesteding (beperkt regime) onvoldoende uren 'Hulp bij het Huishouden' konden worden ingekocht. Alle inschrijvers op de openbare Europese aanbesteding zijn uitgenodigd voor het indienen van een offerte in deze nieuwe procedure. Ook nieuwe partijen worden hierbij van harte uitgenodigd om een offerte in te dienen.

De deelnemende gemeenten zijn: Almelo, Borne, Dinkelland, Enschede, Haaksbergen, Hellendoorn, Hof van Twente, Losser, Oldenzaal, Rijssen-Holten, Tubbergen, Twenterand en Wierden. De aanbesteding vindt plaats in een twaalftal geografische percelen (de gemeenten Hof van Twente en Haaksbergen vormen samen één perceel). Per gemeente bestaat de intentie met meerdere aanbieders raamovereenkomsten af te sluiten voor de duur van maximaal 2 jaar. De beoogde startdatum is 1 januari 2010 en de einddatum 31 december 2011. Er is een optie tot eenzijdige verlenging per gemeente van maximaal twee keer een jaar.

Potentiële aanbieders worden uitgenodigd om vóór 26 oktober 12:00 uur offerte(s) in te dienen. Het opvragen van de aanbestedingsdocumenten kan per e-mail tot en met vrijdag 24 oktober via dmokapa@enschede.nl. Het stellen van vragen kan tot uiterlijk 15 oktober 17:00 uur. Deze vragen worden uiterlijk 20 oktober richting alle deelnemers beantwoord.

Voor nadere informatie over deze aanbestedingsprocedure kunt u contact opnemen met Nicole Alink via (053) 481 78 09 of Margret Bolink via (053) 481 79 49 van DMO KAPA. Of per e-mail: dmokapa@enschede.nl.