Dura Vermeer

Hengelo - 12 oktober 2009

Start verkoop tweede fase woonwijk Medaillon te Hengelo

Na de in de eerste fase in verkoop gegaande deelgebieden Korenbloem, Hertshooi en Erve de Bröker start vandaag de verkoop van de tweede fase, het deelgebied Lupine. Dit deelgebied maakt eveneens onderdeel uit van de nieuwe bijzondere woonwijk Medaillon te Hengelo, een realisatie van Dura Vermeer Bouw Hengelo.

Dit door Bemog Projectontwikkeling en Dura Vermeer Bouw Hengelo ontwikkelde deelgebied bevat 10 bijzondere patiobungalows. Deze woningen worden gerealiseerd aan de nieuwe Klaas Berninkstraat, zijstraat van de bestaande Oosterbosweg. Bijzonder aan de woningen is de mogelijkheid van volledig gelijkvloers wonen, koken, baden en slapen. Daarbij wordt toekomstige bewoners een ruime keuze aan mogelijkheden geboden om de woning af te stemmen op de persoonlijke wensen en voorkeuren.

Samenwerken aan een bijzondere woonwijk
Na een intensieve planvormingfase heeft Dura Vermeer Bouw Hengelo in samenspraak en
samenwerking met Gemeente Hengelo, woningcorporatie Welbions en Bemog Projectontwikkeling een bijzondere wijk ontworpen. In het noordwesten van Hengelo, aan de centrumzijde van de snelweg A1, wordt gewerkt aan de realisatie van de bijzondere woonwijk Medaillon. Bijzonder omdat zowel het centrum als het buitengebied nabij zijn. Omdat het woningaanbod buitengewoon divers is, van huurwoningen tot riante kavels waarop kopers hun droomhuis kunnen bouwen, en omdat er heel bewust is gekozen voor een ruime opzet waarin de (bestaande) natuur prominent aanwezig blijft. In Medaillon wordt gewerkt aan de realisatie van hét groene sieraad van Hengelo.

Meer informatie
U kunt voor meer informatie tevens terecht op de projectsite www.medaillonhengelo.nl en de website www.duravermeerbouwhengelo.nl.