Ingezonden persbericht


Utrecht, 12 oktober 2009

------------------------------

iDiDiD gaat samenwerking aan met Lords of Metal

Lords of Metal, het grootste Nederlandstalige metal e-zine, stelt haar database beschikbaar aan de sociale evenementenagenda iDiDiD. Dat betekent voor iDiDiD een verbreding én verdieping van het toch al uitgebreide aanbod aan evenementen en voor Lords of Metal is de vooruitstrevende techniek van iDiDiD een uitstekend hulpmiddel bij het promoten van metalevenementen.

iDiDiD helpt mensen bij het ontdekken van evenementen. Door gebruik te maken van koppelingen tussen netwerken als Hyves, Facebook en Twitter krijgt iDIDID een beeld van iemands interesses en kan hem of haar op die manier uitgaanstips op maat geven. Voor de liefhebber van een vrij specifiek genre als metal is dit natuurlijk een uiterst welkome techniek. Arjan Stroeve, CEO van iDiDiD: "Wij helpen gebruikers op een leuke en gemakkelijke manier bij het ontdekken van evenementen. Daarom wil iDiDiD graag de beschikking hebben over een zo compleet mogelijk aanbod aan evenementen. Lords of Metal is dé metal-autoriteit van Nederland en België en heeft het meest uitgebreide aanbod aan evenementen die onder dit genre vallen."

Horst Vonberg van Lords of Metal vindt het concept van iDiDiD sterk en ziet in de site een toegevoegde waarde voor iedereen die op de hoogte gehouden wil worden van metalevenementen. "Lords of Metal is in het leven geroepen om metalmuziek te promoten. Door iDiDiD toegang te geven tot onze database, zorgt iDiDiD er voor dat metalevenementen gepromoot worden op netwerken zoals Hyves, Facebook en Twitter. Daarnaast komen de evenementen van iDiDiD, en dus ook onze evenementen, ook weer terecht op andere websites als 3FM. Op die manier worden metalevenementen bij een groter publiek onder de aandacht gebracht." Wat Vonberg betreft houdt het hier niet bij op. "De techniek van iDiDiD biedt veel interactieve mogelijkheden, dus wellicht breiden we in de toekomst de samenwerking uit."

Organisatoren die hun evenementen zichtbaar willen maken op iDiDiD kunnen een account aanmaken op www.ididid.eu en evenementen toevoegen.

------------------------------

Noot voor redacties



Ingezonden persbericht