Ingezonden persbericht


PNY® Technologies onthult twee nieuwe indrukwekkende grafische kaarten: GeForce 210 en GT 220

Mérignac, Frankrijk - 12 oktober 2009 - PNY Technologies kondigt de lancering aan van twee grafische kaarten die beloven uw PC visueler dan ooit te maken - de GeForce 210 en GT 220 grafische kaarten. Beide kaarten leveren verbazingwekkende videobeelden en levensecht gamen, voor een aantrekkelijke prijs. Als vervanging van de GeForce 9400 GT en 9500 GT DDR3, bieden deze nieuwe grafische kaarten verbeterde grafische prestaties en video- en fotobewerking. Zo verandert u een normale PC in een one-stop multimediaplatform.

Breng uw PC tot leven

De PNY GeForce 210 grafische kaart biedt indrukwekkende grafische prestaties voor een zeer lage prijs. Ontworpen om de GeForce 9400 GT te vervangen, is de nieuwe 210 uitgerust met NVIDIA Pure Video HD, wat beelden in hoge definitie en zonder onderbrekingen garandeert. Daarnaast stelt het gebruikers in staat om sneller dan ooit videocontent te encoderen met Nvidia CUDA technologie.

Genieten van pure multimedia en realistisch gamen

PNY's nieuwe GeForce GT 220 grafische kaarten bieden uitzonderlijke beeldkwaliteit en tot 37 keer meer prestaties van geïntegreerde oplossingen! Opvolger van de GeForce 9500 GT DDR3, maakt deze interessante nieuwe kaart PC's meer visueel dan ooit, door foto's nog scherper, video's nog vloeiender en games nog realistischer te maken. Net als de GeForce 210, beschikt deze kaart over NVIDIA Pure Video HD en CUDA(TM) technologie. Hij is ook geschikt voor Windows 7 en zorgt ervoor dat gebruikers kunnen profiteren van multimediafuncties zoals video- en fotobewerking. Met de PNY GeForce GT 220 mist u geen seconde van de echte of de virtuele wereld.

Zowel de PNY GeForce 210 en GT 220 grafische kaarten zullen beschikbaar zijn vanaf 12 oktober 2009 met een garantie van 3 jaar. Bezoek voor meer informatie www.pny.eu.

Adviesverkoopprijs

GeForce 210: ¤ 49
GeForce GT 220: ¤ 69

Technische specificaties PNY GeForce 210:
GeForce 210
Core Clock (MHz)
589
Memory Clock (MHz)
800
Memory Interface
64-bit
Memory Capacity
512MB
Bus connector
PCI Express
Output
VGA, DVI-I, HDMI

Technische specificaties PNY GeForce GT 220:
GeForce GT 220
Core Clock (MHz)
625
Memory Clock (MHz)
1000
Memory Interface
128-bit
Memory Capacity

1 GB
Bus connector
PCI Express
Output
VGA, DVI-I, HDMI

Over PNY Technologies:
PNY Technologies, opgericht in 1985 in New Jersey en in 1994 in Europa, levert een compleet aanbod van producten van hoge kwaliteit voor alles wat met de computer te maken heeft. Het bedrijf is wereldwijd marktleider is Flash geheugen, USB Flash drives en high end geheugenmodules. PNY biedt, naast een volledige grafische lijn voor consumenten als Autorized NVIDIA Board Partner, exclusief NVIDIA Quadro® by PNY graphics voor professionals aan. Door hun productlijnen goed af te stemmen, heeft het bedrijf een sterke merknaam opgebouwd en goede relaties met retail- en distributiekanalen. Deze productlijnen staan garant voor een belangrijk deel van de retailverkoop in de Verenigde Staten en Europa. Dankzij overeenkomsten met toonaangevende OEM's, brengt PNY Technologies constant verbeteringen op het gebied van de nieuwste technologieën, waardoor kwaliteit en service gegarandeerd worden. Met hoofdkantoren in de Verenigde Staten in Parsippany, New Jersey en in Europa in Mérignac, Frankrijk, en verkoopkantoren in Noord-Amerika (Santa Clara, California en Parsippany, New Jersey); Europa (Frankrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Italië, Scandinavië, Spanje, Benelux), het Midden Oosten en Azië-Pacific, ondergaat het bedrijf een continue groei sinds de oprichting, breit het de productlijnen en services uit naar nieuwe kanalen en onderscheidt het zichzelf met de unieke kwaliteit om superieure producten en toegevoegde waarde te leveren aan alle klanten.

Bezoek voor meer informatie: www.pny.eu.