Ingezonden persbericht


Published: 17:05 12.10.2009 GMT+2 /HUGIN /Source: Rabobank /AEX: Rabobank /ISIN: -

Mededeling Rabo Extra Ledenobligaties

In navolging van het persbericht d.d. 15 september 2009, deelt Rabobank Nederland mee dat de Rabo Extra Ledenobligaties naar verwachting een looptijd zullen hebben van circa 4 jaar en een vaste rente van 3,5% op jaarbasis over de in de desbetreffende voorafgaande renteperiode uitstaande hoofdsom. De nominale waarde per Rabo Extra Ledenobligatie zal bij uitgifte naar verwachting ¤ 100 zijn. Rabo Extra Ledenobligaties kkunnen alleen worden toegewezen aan personen die op het moment van toewijzing lid of personeelslid van de Rabobank zijn.

Gedurende de looptijd heeft Rabobank Nederland op iedere jaarlijkse omwisseldatum het recht om 25% van de oorspronkelijke nominale waarde om te wisselen in één Rabobank Ledencertificaat. Rabobank Nederland zal dit recht tot omwisseling niet hebben indien de handelskoers van Rabobank Ledencertificaten op ten minste één van de drie onmiddellijk aan de desbetreffende omwisseldatum voorafgaande handelsdagen lager is dan een vooraf vastgestelde handelskoers, naar verwachting ¤¬ 24. Indien Rabobank Nederland geen gebruik maakt van haar recht tot omwisseling, zal op de desbetreffende omwisseldatum per Rabo Extra Ledenobligatie ¤ 25 van de nominale waarde in contanten worden uitgekeerd.

Dit persbericht dient uitsluitend ter informatie en mag niet worden opgevat als een aanbod, noch als een uitnodiging tot het doen van een aanbod. Van de Rabo Extra Ledenobligaties is momenteel nog geen prospectus algemeen verkrijgbaar gesteld. De definitieve modaliteiten, de start van de inschrijvingsperiode en een beschrijving van voorwaarden, risico's en kosten met betrekking tot Rabo Extra Ledenobligaties zullen worden opgenomen in een prospectus dat binnenkort algemeen verkrijgbaar zal worden gesteld via de Rabobank, onder meer op www.rabobank.nl.