Stadsdeel Oost/Watergraafsmeer Amsterdam



---

Oost-Watergraafsmeer op Jantje Beton Kinderwerkersdag

13 oktober 2009
Logo Jantje Beton Op maandag 2 november 2009 houdt Jantje Beton een Kinderwerkersdag voor alle kinder- en/of tienerwerkers van Nederland. Dit jaar staat het thema 'kindvriendelijke wijken - vol uitdagende en vrije ruimte om te spelen - centraal. Er is veel aandacht voor het belang van de buurt, vanuit verschillende beleidsinvalshoeken: gezonde wijken, leefbare wijken, groene wijken, krachtwijken.

Voor kinderen en tieners betekent een kindvriendelijke wijk conform de uitgangspunten van het Internationale Verdrag inzake de Rechten van het Kind, dat ze er allemaal welkom zijn, voorzieningen bereikbaar zijn, en ze kunnen meedoen, en er kunnen spelen en elkaar kunnen ontmoeten in hun vrije tijd.

Tijdens de kinderwerkersdag zal Milton Kortstam van het Stadsdeel Oost-Watergraafsmeer één van de workshops verzorgen. De workshop staat in het teken van een speelplein in de buurt. Milton is hoofdverantwoordelijke van de activiteiten op het Steve Bikoplein in ons stadsdeel. Dit project is onderdeel van Jantje Beton.

Wilt u meer informatie over de Kinderwerkersdag van Jantje Beton? Kijk dan op www.jantjebeton.nl/kinderwerkersdag

Jantje Beton heeft al ruim 40 jaar ervaring in de ondersteuning van speelvoorzieningen. Vaak gaat het daarbij om buitenspeelprojecten. Inmiddels heeft Jantje Beton duizenden projecten financieel ondersteund. Bovendien maakt Jantje Beton zich steeds sterk voor het recht van kinderen op spelen. Klik op de flyer hier onder voor meer informatie

flyer kinderwerkersdag

---