Politie Gelderland-Zuid

Twee meldingen bleken één incident

Lent, 13-10-2009 o Vorige week woensdag rond half negen s avonds kreeg de meldkamer in Nijmegen twee meldingen kort na elkaar binnen. De ene melding ging om een verkeersongeval aan de Stelsestraat in Lent. De andere melding, kort daarna, ging over een mishandeling in een woning in Lent. De twee meldingen bleken uiteindelijk met elkaar te maken te hebben.

Agenten die bij de woning waren aangekomen, troffen diverse familieleden aan die over de mishandeling vertelden. Een 21-jarige vrouw zou door haar broer zijn mishandeld. Haar broer was er inmiddels vandoor. De vrouw van 21 jaar was even naar buiten gelopen maar bleek door de mishandeling zo onvast ter been dat ze op straat flauwviel. Dit incident werd doorgegeven aan de meldkamer als een verkeersongeval omdat de vrouw op straat lag. Zij werd naar ziekenhuis gebracht voor onderzoek.

Zelf gemeld
De vrouw deed kort daarna aangifte van mishandeling tegen haar broer. Deze man, van 23 jaar uit Lent, is dinsdag rond middernacht aangehouden voor de mishandeling. Hij wist dat hij gezocht werd voor de mishandeling en heeft zich uiteindelijk zelf gemeld bij de politie. Hij is ingesloten voor verhoor in het hoofdbureau van de politie in Nijmegen. (13)

Laatst gewijzigd 13-10-2009 14:03 | © Regio Gelderland-Zuid |