Ingezonden persbericht


Persbericht voor onmiddellijk verspreiding
10/09/2009

Roekeloze Rita
Een nieuwe theaterproductie van Steph Goossens

Geachte persrelatie,
Beste ,

Steph Goossens, bij het breede publiek vooral bekend als Cois uit "Thuis", stelt dit najaar zijn nieuwste theaterproductie "Roekeloze Rita" voor aan het Vlaamse publiek.

Première van de theaterproductie vindt plaats op 14 oktober 2009 in de Arenberg Schouwburg te Antwerpen en is nadien te bekijken in tal van culturele centra in Vlaanderen. Steph Goossens speelt en Sien Eggers regisseert.

Roekeloze Rita, Ziehier de de levend geworden extreme make-over, Koningin van de Gulle Lach, Personal trainer van de Vlaamse Showbizz, 12 stielen, 13 ongelukken gratis. Niet sexy, Wel vastbesloten de race van't leven te winnen, want zoals Clouseau reeds zong: ''t Zit van binnen!' Roekeloze Rita vertelt het dolkomische verhaal van een bewuste keuze voor een tweede leven. Iedereen kan zo'n keuze maken maar een mens moet ook durven hé. Wel zij durft het aan: een tweede yes voor een nieuwe toekomst en een ferme foert naar wat voorbij is. Roekeloze Rita leest als een scenario van een fantastische film of een ongelofelijke plot in een soapserie. Zo zit Roekeloze Rita in mekaar: gedurfd, en roekeloos recht door zee. Zelfs met alle liefde in zich laat ze een memorabel spoor achter. Wellicht vergeet u Roekeloze Rita zélf ook niet zo gauw!

Tickets zijn nu reeds te reserveren via 070 222 192 of via www.stephgoossens.be

----------
Noot aan de redactie -