FNV

30-9-2009

DeeltijdCafé op toernee

Wie goed in z'n vel wil zitten moet thuis én op het werk goed kunnen functioneren. Maar hoe doe je dat? De Taskforce DeeltijdPlus wil vrouwen én mannen inspireren bij het zoeken naar een antwoord op die vraag. Het DeeltijdCafé moet daarbij helpen.



Het is een talkshow/theatercafé voor vrouwen en mannen die in deeltijd werken en zich wel eens afvragen hoe zij werken en privé zo goed mogelijk op elkaar kunnen afstemmen. Wie geïnteresseerd is in een leuke avond met cabaret, een quiz, speeddates met coaches en een goed gesprek over de balans tussen werken en privé, kan zich aanmelden op de website www.deeltijdcafé.nl.


Het DeeltijdCafé toert rond en is op 14 oktober in Tilburg, 25 november in Zutphen en volgend jaar in nog vier andere steden. Werkgevers (hr-functionarissen, management) zijn ook van harte welkom in het DeeltijdCafé. Wie wil weten hoe vrouwen tegen hun werk aankijken, wat ze willen en waar ze tegenaan lopen, zal in het DeeltijdCafé veel nuttigs horen, verwacht de Taskforce DeeltijdPlus.