FloraHolland


FloraHolland e-Business: daar loop je binnen!

FLORAHOLLAND (7 oktober 2009) - Digitaal zaken doen heeft de toekomst, ook bij FloraHolland. Vandaar dat bezoekers dit keer op de FloraHolland Trade Fair Aalsmeer, die plaatsvindt van 14 tot en met 16 oktober 2009, de belangrijkste e-diensten terug vinden in één stand. In het FloraHolland e-Business Paviljoen in de Expo laat FloraHolland de mensen kennismaken met het gemak van digitaal zaken doen in de systemen van FloraHolland e-Trade, Kopen Op Afstand (KOA) en PlantConnect.nl. Ook is er uitgebreid aandacht voor het maken van digitaal beeldmateriaal. Want wanneer u uw producten online (ver)koopt is een representatieve en eenduidige foto heel erg belangrijk.

Demonstraties
Op woensdag 14 en donderdag 15 oktober vinden er op vaste tijden enkele demonstraties plaats in het e-Business Paviljoen. Om 11.00 en 15.00 uur wordt er een demonstratie gegeven over FloraHolland e-Trade. En geïnteresseerden in PlantConnect.nl zijn om 10.00 en 14.00 uur van harte welkom voor een demonstratie. Zowel kopers als kwekers kunnen zich vooraf aanmelden. Als snijbloemenkweker of -koper kan dit door een e-mail te sturen naar erwinbreure@floraholland.nl. Plantenkwekers of -kopers kunnen zich aanmelden bij
michielvaandrager@floraholland.nl. Geef in de email duidelijk aan om welke demonstratie, dag en tijdstip het gaat.

Meer informatie?
Komt het u tijdens de beurs niet uit om deel te nemen aan één van de demonstraties? En u wilt toch meer informatie ontvangen? Dan maken we graag een aparte afspraak met u. Mail of bel met Erwin Breure T 0297 39 88 11 (FloraHolland e-Trade) of met Michiel Vaandrager T 0174 63 54 37 (www.PlantConnect.nl).

Voor de meest actuele informatie over de FloraHolland Trade Fair Aalsmeer verwijzen wij u graag naar onze website www.floraholland.com.