Audax AvantGarde en Carice van Houten Dinsdag 13 Oktober, 2009 AvantGarde en Carice van Houten frontrow bij Tommy Hilfiger: 'Ik ben best gevoelig voor de buitenkant'. Voor het novembernummer van AvantGarde interviewde AvantGarde's fashion director Bastiaan van Schaik niemand minder dan Carice van Houten tijdens de New York Fashion Week. Carice en Bastiaan waren special guest bij de shows van Tommy Hilfiger en bij de opening van de flagshipstore op 5th Avenue.

Carice had net haar laatste opnames voor de film 'Komt een vrouw bij de dokter' gedaan waarna zij doorvloog naar de modieuze feestelijkheden in New York. Bastiaan volgde Carice daar van feest naar show en legde haar in the mean time bekende uitspraken van modegrootheden als Coco Chanel, Tom Ford, Marlème Dietrich en John Galliano voor. Dit resulteerde in verrassende uitspraken van Carice: ondanks haar eigen stardom is ze nog steeds onder de indruk van Anna Wintour, zou ze niet in Hollywood willen wonen, want dat is gevaarlijk, is ze geen voorstander van botox, maar sluit ze het ook niet helemaal uit en kan ze de ene keer 3 uur voor de spiegel staan en er perfect uit willen zien terwijl de andere keer een joggingbroek ook voldoet.

AvantGarde is vanaf 14 oktober verkrijgbaar in de winkel voor ⬠3,95.

AvantGarde is een uitgave van Audax Publishing onder andere ook uitgever van: Glossy, Girlz!, Stars, Royalty, Diva, Weekend, Vriendin, PRiMO, Aktueel MAN en HP/De Tijd. Audax Publishing is onderdeel van het in Gilze gevestigde familiebedrijf Audax wat zich naast het uitgeven vooral richt op de distributie en verkoop van gedrukte media.