Politie Utrecht

Persberichten Heuvelrug, 10.15 uur

Utrecht, 14-10-2009

Training

VEENENDAAL - Op dinsdag 13 oktober vond in Veenendaal een politietraining plaats op verschillende locaties. Horecagelegenheden Temptation aan de Tuinstraat en het Markthuijs aan de Markt verleenden hierbij hun medewerking. De training stond in het teken van samenwerking, procedures en afspraken die nodig zijn tijdens horecadiensten. Er werden situaties nagespeeld die in het verleden in de horeca hebben plaatsgevonden. De training vond plaats onder leiding van instructeurs van de Regiopolitie. De training trok veel bekijks van het publiek.

Jongen slaat

VEENENDAAL- Op dinsdagmiddag werd een jongen aangehouden nadat hij iemand had geslagen. Omstreeks 15.55 uur stond een groepje jongeren bij een auto aan het Boompjesgoed. Op een gegeven moment kwam een 14-jarige jongen uit Veenendaal langsfietsen en hij sloeg zonder enige aanleiding een 19-jarige man uit Ederveen.

De politie werd gewaarschuwd en de jongen werd in de omgeving aangehouden.

Vermoedelijke inbreker aangehouden

DRIEBERGEN-RIJSENBURG- Op woensdagochtend werd een inbreker aangehouden. Omstreeks 02.50 uur hoorde een bewoner van een woning aan de Hoofdstraat gerommel in de achtertuin. Hij keek naar buiten en zag een persoon in zijn achtertuin hard wegrennen in de richting van de Rijckevorselstraat. De bewoner belde direct 112 en de agenten waren binnen een minuut ter plaatse. In de omgeving werd een 28-jarige man uit Driebergen aangetroffen. Hij voldeed volledig aan het signalement en werd aangehouden.