Politie Utrecht

Persberichten Rijn & Venen, 10.20 uur

Utrecht, 14-10-2009

Fietsendief

BREUKELEN Een man werd aan het begin van de nacht van dinsdag 13 op woensdag 14 oktober aangehouden voor fietsendiefstal.

Rond 00.30 uur kreeg de politie de melding dat een man op de Stationsweg een fiets aan het stelen was. Binnen enkele minuten waren agenten ter plaatse. Zij zagen de verdachte, een 35-jarige man uit Enschede, op de Stationsweg lopen. Zij hielden de verdachte aan. Hij bleek te hebben geprobeerd een fiets te stelen, maar was daar niet in geslaagd. Hij had nog wel het gebruikte gereedschap bij zich. De agenten brachten hem naar het politiebureau over, waar hij voor nader onderzoek werd ingesloten.

Bromfietsster gewond

MAARSSEN Een bromfietsster raakte op dinsdag 13 oktober gewond bij een aanrijding met een auto.

Rond 14.10 uur reed een 41-jarige automobiliste uit Maarssen over de Maarssenbroeksedijk, komende uit de richting van de Planetenbaan. Toen zij naar rechts naar de Industrieweg af wilde slaan, liet zij een fietser voorgaan, maar zag vervolgens een naderende 17-jarige bromfietsster uit Maarssen over het hoofd. Het meisje botste tegen de auto en kwam ten val. Zij werd voor onderzoek per ambulance naar het Oudenrijnziekenhuis in Utrecht gebracht.