Politie Zeeland


---


Z-3195-2009 Motorrijder gewond bij ongeval, Hoek
Een 39-jarige motorrijder uit de gemeente Terneuzen is woensdag omstreeks 07.15 uur gewond geraakt bij een ongeval op de N61 ter hoogte van Hoek.
Een 54-jarige man uit de gemeente Veere reed in zijn bestelbus richting de Braakman. Voor hem reed een vrachtauto die de man in wilde halen juist op het moment dat hijzelf al werd ingehaald door de motorrijder. De motorrijder botste tegen de bestelauto waarna deze met motor en al in de sloot belandde. In eerste instantie kon men de motorrijder niet vinden en werd door omstanders gezocht met zaklampen. Na enige tijd zoeken werd hij gevonden. Hij werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. De N61 is enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer.

Z-3196-2009 Inbraken in bedrijfspanden, Terneuzen
In Terneuzen is in de nacht van dinsdag op woensdag ingebroken in twee bedrijfspanden.
Bij een pand aan de Huijhersluijs ging rond 04.50 uur het alarm af. Agenten waren snel ter plaatse en zagen dat een deur van het pand was geforceerd. Heel het pand werd doorzocht maar er werd niemand aangetroffen. Op het eerste gezicht waren er geen goederen weggenomen.
Rond 05.00 uur was er een inbraak in een bedrijfspand aan de Mr. F.J. Haarmanweg. Ook hier werd vermoedelijk niets buitgemaakt.