Drink 'No House' wine en bouw een huis

14/10/2009 12:05

Stichting Homeplan

'No House' Wine is een wijnlabel waarvan de opbrengst gaat naar dakloze kinderen van HIV-besmette families in Zuid-Afrika. De huizen die met de opbrengst gebouwd worden, zijn bestemd voor de zogenaamde 'kindouders' die zorgen voor hun jongere broertjes en zusjes. Het huizenproject is een initiatief van de Nederlandse stichting HomePlan, die huisvesting verzorgt voor de allerarmsten in ontwikkelingslanden.

No House Wine

Wat is er mooier dan met de kerst samen te genieten voor het goede doel? De wijn ziet er prachtig uit en smaakt heerlijk. En voor elke druppel die je drinkt gaat er een bijdrage naar Zuid-Afrika. Een topdesigner, wijnconnaisseurs en het internationale wijnbedrijf Paul Sapin hebben zich belangeloos ingezet voor dit initiatief. 'Wij zijn trots op dit prachtige wijnlabel dat ons steunt, dankzij No House Wine hebben al veel aidswezen in Zuid Afrika een huis, thuis en een toekomst mogen ontvangen' aldus Marike van Seeters van Stichting HomePlan.

De wijn wordt gepresenteerd in een feestelijke designbox en kan besteld worden via info@homeplan.nl. Meer informatie over de wijn is te vinden op www.nohousewine.nl

HomePlan: Huis, Thuis, Toekomst

Stichting HomePlan is een Nederlandse ontwikkelingsorganisatie die in samenwerking met de allerarmsten aan kleinschalige bouwprojecten werkt. Het huis is daarbij niet het doel maar het middel om deze mensen een kans te geven zich verder te ontwikkelen. HomePlan zorgt via haar netwerk van lokale partners voor de juiste nazorg in de vorm van educatie en voorlichting. Zo heeft HomePlan sinds haar oprichting in 1997 al meer dan 2.000 gezinnen en weeskinderen een Huis, Thuis en Toekomst geschonken. www.homeplan.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

http://nohousewine.nl