Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Vrijwilligers in het Zonnetje

Omdat vrijwilligers enorm veel betekenen voor deelgemeente Kralingen-Crooswijk, wil het dagelijks bestuur ook dit jaar vrijwilligers(groepen) uit de deelgemeente in het zonnetje zetten. Dit gebeurt tijdens de jaarlijkse Eindejaarsbijeenkomst op vrijdag 18 december.

Het Zonnetje bestaat uit een prijs van 500 euro per winnaar / winnende groep. Dit bedrag moet besteed worden aan de organisatie of activiteiten waarvoor men zich belangeloos inzet. Daarnaast ontvangt de winnende vrijwilliger / vrijwilligersgroep een oorkonde en een bos bloemen. Dit jaar mogen er ook vrijwilligers(groepen) worden aangemeld die korter dan 5 jaar actief zijn in de wijk. Het Zonnetje kan voor hen als aanmoedigingsprijs worden ingezet.

Aanmelden voor het Zonnetje

U kunt kandidaten onder de aandacht brengen door middel van een aanmeldingsformulier, waarop u onder andere aangeeft waarom deze persoon of groep personen in aanmerking komt voor het Zonnetje. U kunt het aanmeldingsformulier hier downloaden, maar u kunt het ook telefonisch opvragen via tel. (010) 206 09 30.

Aanmelding sluit 6 november

De aanmeldingsformulieren kunnen tot 6 november 2009 worden opgestuurd aan:

Deelgemeente Kralingen-Crooswijk

ter attentie van stafafdeling BMO

Postbus 22350

3003 DJ Rotterdam.

Het formulier kan ook per e-mail verstuurd worden naar: k.michielsen@kc.rotterdam.nl.