De Unie


14/10/2009
DSB curatoren doen moeilijk tegen overname
14 oktober 2009 - De Unie heeft uit zeer betrouwbare bronnen vernomen dat zich gisteravond een mogelijke koper heeft gemeld voor de DSB Bank. âHet gaat om een serieuze Europese instelling,â aldus Sr. Belangenbehartiger van De Unie, Joop Hofland, âdie de hele bankorganisatie wil overnemen voor een doorstart.â

De curatoren Schimmelpenninck en Ruiter geven deze partij echter maar tot 12.00 uur vandaag (woensdag 14 oktober 2009) de tijd om een bod te doen. âBelachelijk natuurlijk, als dat waar is, en zo blijft, in minder dan een halve dag kan er geen bod van zoân omvang op tafel worden gelegd,â aldus een furieuze Hofland, âdeze curatoren zijn in opdracht van DNB kennelijk blind uit op een faillissement!! Terwijl eeen reddende partij de bank integraal wil overnemen, zodat de werkgelegenheid van de bijna 2000 werknemers vooralsnog niet in gevaar komtâ De geïnteresseerde partij heeft tot eind van de week de tijd en toegang tot de boeken gevraagd om met een âzeer serieusâ bod te komen.

Voor de werknemers en alle andere betrokken partijen zou een doorstart de beste oplossing zijn. Hofland: âDe curatoren moeten serieuze gegadigden ook een serieuze kans geven om met een bod te komen!â Iedere mogelijkheid om DSB Bank een goede nieuwe toekomst te geven moeten worden onderzocht.