Gemeente Langedijk


* Tijdelijke verkeersmaatregelen door werk aan de weg in Langedijk

Tijdelijke verkeersmaatregelen door werk aan de weg in Langedijk

14 okt 2009 15:19 -
De gemeente voert momenteel op diverse plaatsen onderhoud uit aan wegen. Dit kan kortdurend tot enige overlast leiden. Twuyverweg
Aannemer KWS Infra is vorige week maandag begonnen aan de derde fase van het werk aan de Twuyverweg tussen Broek op Langedijk en Sint Pancras. Deze derde fase behelst het gedeelte van de Spanjaardsdam tot en met de kruising met de Dijkstalweg. De Spanjaarsdam blijft voorlopig gesloten voor doorgaand verkeer, dat gebruik kan maken van de omleidingroutes via de Kruissloot en de Bovenweg. Connexxion, aanwonenden en (brom)fietsers mogen wel gebruik maken van de Spanjaardsdam. De verwachting is dat de werkzaamheden - en daarmee de afsluiting van de Twuyverweg en de Spanjaardsdam - tot half november duren.

Glasvezel Zuiderdel
Tot eind oktober gaat de aanleg van een glasvezelnet op bedrijventerrein Zuiderdel in Broek op Langedijk gepaard met graafwerkzaamheden op en om het bedrijventerrein. Alle ondernemers en omwonenden zijn schriftelijk op de hoogte gesteld van de overlast die uit de werkzaamheden voortvloeit. Zo kan het voorkomen dat panden tijdelijk moeilijk bereikbaar zijn.

In alle gevallen geldt dat de verkeershinder langer kan duren als het weer tegenzit of als de werkzaamheden door onvoorziene omstandigheden minder snel vlotten dan gepland.