Gemeente Vlaardingen


De crisis te lijf in Vlaardingen: Work it Out

14 oktober 2009

Lokale aanpak recessie. Vlaardingen investeert 8 miljoen euro in maatregelen om de lokale gevolgen van de economische recessie te beperken. De stad verwacht dat deze maatregelen die gericht zijn op investeren, versnellen en versoepelen een positief economisch effect hebben van circa 45 miljoen euro.

Droomt u ervan voor uzelf te beginnen? Loopt u rond met plannen voor een eigen onderneming? Maar aarzelt u nog om deze stap te zetten? Meld u dan aan voor Work It Out.

Work It Out is een cursus voor Vlaardingers die graag een eigen bedrijf willen starten. Hoe werkt Work It Out? Onder begeleiding van een professionele trainer en andere deskundigen gaat u aan de slag met de uitwerking en toetsing van uw ideeën en plannen. Met een kleine groep starters wisselt u kennis en ervaring uit. U zoekt zaken uit voor uzelf en óver uzelf, om inzicht te krijgen in wat u nodig heeft om uw ondernemersdroom te realiseren.

Het programma Work It Out bestaat uit vier cursusdagen verspreid over een maand. Hierin wordt u uitgedaagd een ondernemersplan te maken en uw bedrijf te presenteren. De cursusdagen duren van 9.00 tot 17.30 en worden gegeven in de Buitenplaats in Vlaardingen.

Aanmelden kan op drie manieren: vul het aanmeldingsformulier in op www.startersvlaardingen.nl, stuur een e-mail naar ondernemersbalie@vlaardingen.nl of neem contact op met Teun Vreugdenhil 010-2484732. Na uw aanmelding volgt een intakegesprek om samen beter te kunnen beoordelen of Work It Out iets voor u kan betekenen. Wees er snel bij, want de eerste sessie start al op woensdag 8 oktober 2009. De tweede workshop start op 29 oktober 2009