Gemeente Vlaardingen


Ontwerp zelf het Vlaardingse Jeugdlintje

14 oktober 2009

Er zijn jonge helden die niet in de schijnwerpers komen te staan, terwijl ze zich wel op een heel bijzondere manier inzetten voor anderen of voor de stad. Vlaardingen is trots op deze kinderen en jongeren, en vindt dat zij, net als volwassen helden, een lintje verdienen! Vandaar dat het college van Burgemeester en wethouders heeft besloten om het Vlaardingse Jeugdlintje in te stellen.

Bij zon uitreiking hoort een lintje of medaille. Voor het ontwerp van deze medaille nodigt de gemeente Vlaardingen alle leerlingen tot 18 jaar van de Vlaardingse scholen uit om mee te doen aan de ontwerpwedstrijd. Het winnende ontwerp zal worden gebruikt voor het maken van het Vlaardingse Jeugdlintje.

Insturen kan tot 31 oktober 2009. De winnaar van de ontwerpwedstrijd wordt door de loco-burgemeester bekend gemaakt tijdens de Dag van Respect op donderdag 12 november.

Download de tekening van www.vlaardingen.nl/jeugdlintje. De ontwerpen kunnen opgestuurd worden naar: Gemeente Vlaardingen, Kabinet, Antwoordnummer 140, 3130 VB Vlaardingen. Een postzegel is niet nodig. Op de site van de gemeente kunt u lezen wie in aanmerking kan komen voor het Jeugdlintje en hoe de u een aanvraag kunt indienen: www.vlaardingen.nl/jeugdlintje. Meer info: 010-248 41 68.