Deelgemeente Charlois Rotterdam

Pendrecht veiliger in oktober

De campagne Pendrecht is goed bezig! staat in oktober in het teken van het thema veiligheid.

Held van oktober, Joke Spijkers, is een van de verkeersbrigadiers die de kinderen veilig laten oversteken. En je kunt wel zeggen dat hier behoorlijk hard aan gewerkt wordt! Op 2 oktober is door de Kindercampus gestart met het uitzetten van de kindvriendelijke routes, die ervoor moeten zorgen dat kinderen veilig de route tussen school en huis kunnen afleggen. Op vrijdag 30 oktober worden deze routes feestelijk geopend!

Om die routes zo veilig mogelijk te maken zijn ook de verkeersbrigadiers gestart op vrijdag 5 oktober. Held van oktober Joke Spijkers is een van de brigadiers: er wonen aardig wat kinderen in Pendrecht en die moeten natuurlijk wel veilig door de wijk kunnen bewegen. Naar school bijvoorbeeld. Nou, daar zet ik me dus graag voor in..

Naast held Joke kunnen ze bij de verkeersbrigade nog veel meer mensen gebruiken! Waarom help jij niet mee om de verkeersveiligheid in Pendrecht te verbeteren?

Ben je geĂŻnteresseerd? Stuur dan even een mailtje naar info@pendrechtisgoedbezig.nl;

Verder stond, in verband met het thema veiligheid, de inbraakpreventiebus afgelopen zaterdag in Pendrecht. Bezoekers konden hier allerlei informatie ontvangen om auto- en woninginbraken in de toekomst te voorkomen.

En we zijn pas op de helft van de maand, dus hou de website www.pendrechtisgoedbezig.nl goed in de gaten!