Oranjewoud


M.J. Oomen en Oranjewoud ondertekenen samenwerkingsovereenkomst

Heerenveen, 14 oktober 2009 - M.J. Oomen Leidingtechniek B.V. uit Moerdijk en Ingenieursbureau Oranjewoud B.V. uit Heerenveen gaan actief met elkaar samenwerken op het gebied van rioolinspecties.

Door een actieve koppeling te realiseren tussen het product Infraviewer van Eye On Infra, een onderdeel van de M.J. Oomen groep en GBI/Riolering van Oranjewoud, ontstaat voor de klant een complete oplossing voor rioolinspecties.

M.J. Oomen Leidingtechniek is een vooraanstaand speler in de Benelux op het gebied van rioolcamera, (riool)radar en weginspecties. Eye On Infra, onderdeel van M.J. Oomen, heeft de Infraviewer ontwikkeld. De Viewer Software wordt gebruikt ter beoordeling van inspectiedata.

Advies- en ingenieursbureau Oranjewoud is actief op het gebied van ingenieurs- en adviesdiensten. De organisatie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige diensten op het brede terrein van infrastructuur, stedelijke ontwikkeling, bouw, natuur en landschap, milieu en veiligheid, vastgoedzaken en sport- en vrijetijdsvoorzieningen. GBI is het geïntegreerde beheerinformatiesysteem ter ondersteuning van het beheer van de openbare ruimte. Dit administratieve pakket wordt inmiddels door 184 organisaties gebruikt. De ontwikkeling van GBI wordt aangestuurd door de onafhankelijke Gebruikersvereniging Oranjewoud (GVOW), waar 114 organisaties lid van zijn. De GVOW ondersteunt de samenwerking met M.J. Oomen Groep van harte.