Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg , 14-10-2009

Dronken bestuurder aangehouden na verkeersongeval

MOERGESTEL: Een 23-jarige man uit Moergestel is dinsdagavond omstreeks 22.30 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de kruising van de Oirschotseweg en de Stappert. Het slachtoffer was met zijn auto betrokken bij een verkeersongeval. De tegenpartij, een 28-jarige man uit Sint Oedenrode, bleek onder invloed van alcohol te zijn. Hij blies 420 ugl.

De 28-jarige bestuurder reed met een vriend via Moergestel over de Oirschotseweg in de richting van Oirschot. Voor hem reed een auto bestuurd door een 23-jarige man uit Moergestel. Hij zag dat de auto uiterst rechts van de weg reed. Hij wilde daarom deze auto inhalen. Op het moment dat hij wilde inhalen, kwam hij met de auto die links af sloeg, in aanrijding. De 23-jarige man uit Moergestel liep een hoofdwond op en werd met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Het rijbewijs van de dronken bestuurder werd ingenomen. Hij bleek al twee keer eerder aangehouden te zijn voor het rijden onder invloed. Hij moet vandaag voor een van die zaken zich verantwoorden bij de rechter.

Twee jongens betrapt op winkeldiefstal

TILBURG; Dinsdagavond zijn bij een kledingzaak aan de Heuvelstraat twee 14-jarige Tilburgse jongens betrapt op winkeldiefstal. Een van de jongens had een vest en twee shirts in zijn rugzak verstopt en niet afgerekend bij de kassa. Zijn vriendje zou hem geholpen hebben bij de diefstal. Bij de 14-jarige jongen met rugzaak werd tijdens zijn fouillering een luchtdrukpistool uit een broekspijp gehaald. De politie verricht nog onderzoek naar enkele andere goederen die de knaap bij zich had en mogelijk ook van diefstal afkomstig zijn.

Geladen revolver op slaapkamer

TILBURG: De politie heeft vanmiddag omstreeks 15.00 uur in de wijk Stokhasselt een 48-jarige Tilburger in zijn woning aangehouden ter zake vuurwapen bezit. De politie was vanmiddag na een tip en na overleg met de officier van justitie naar het woonadres gegaan. De bewoner bevestigde dat hij in het bezit is van een revolver. Hij overhandigde het vuurwapen dat geladen was en dat hij kennelijk in de slaapkamer bewaarde aan de agenten. Hij is voor verhoor meegenomen naar het bureau. Hij krijgt een proces-verbaal ter zake de Wet Wapens en Munitie.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 14-10-2009 16:30 | © Regio Midden en West Brabant |