Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 14-10-2009

Politie arresteert Puttenaar wegens mishandeling cafébezoeker

PUTTE: De politie heeft dinsdagavond rond 22.30 uur een 48-jarige man uit Putte aangehouden wegens mishandeling. Hij sloeg in een café aan de Antwerpsestraat een andere bezoeker in het gezicht tijdens een woordenwisseling. Het 38-jarige slachtoffer hield daar een bloedneus en dikke lip aan over. De Puttenaar is na verhoor op het bureau heengezonden; proces-verbaal wordt opgemaakt.

Fietser slaat Klundertnaar bont en blauw na opmerking over rijgedrag

KLUNDERT: Een 38-jarige man uit Fijnaart is woensdagmorgen rond 12.15 uur aangehouden, nadat hij een 61-jarige man uit Klundert had
mishandeld. Het slachtoffer liep over de Doorsteek en zag de verdachte op zijn fiets door het voetgangersgebied rijden. Toen de man daarover een opmerking maakte, ging de fietser door het lint en sloeg en schopte de man uit Fijnaart diverse malen. Hij hield daar diverse blauwe plekken en een gescheurde wenkbrauw aan over. Een getuige zag welke kant de fietser op ging en reed er achteraan. Gealarmeerde agenten konden de verdachte vervolgens even later op de Westelijke Randweg in de kraag vatten. Hij is overgebracht naar het bureau.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 14-10-2009 16:46 | © Regio Midden en West Brabant |