Gemeente Vlaardingen


Business op het Water opnieuw geslaagd

07 oktober 2009

Gemeente en ondernemersvereniging IKV organiseerden op maandag 5 oktober voor de 4e keer het gratis netwerkevenement Business op het water. Enkele honderden Vlaardingse ondernemers bezochten het schip Marlina, dat lag afgemeerd aan de Oosthavenkade.

Aanpak recessie
Wethouder Economische Zaken, Peter van der Zwan, opende de beurs om 16:00 uur. Hij lichtte de forse investering in maatregelen toe, waarmee de gemeente op lokaal niveau de economische effecten van de recessie wil beperken. Voorbeelden van deze aanpak zijn de gratis workshops voor starters en De Personeelspool, een instrument waarmee medewerkers die tijdelijk niet kunnen worden ingezet worden aangeboden en gevonden.

De sfeer tijdens het evenement was positief en gezellig. Ook de speedmeets waren opnieuw een doeltreffende manier voor ondernemers om in een half uur drie nieuwe contacten op te doen.

Award voor sociaal maatschappelijk ondernemen
Tijdens de bedrijvenbeurs reikte wethouder Sociale Zaken en Werk, Anny Attema, voor de derde keer de award sociaal maatschappelijk ondernemer van het jaar uit. De prijs ging naar rijwielhandel Koevermans. Meer informatie

Volgend jaar een stand huren?
Diverse ondernemers vroegen tijdens Business op het Water naar de mogelijkheden om volgend jaar een stand te huren. U kunt hiervoor contact opnemen met organisator Expo Select. Contactgegevens vindt u op de website: www.businessophetwater.net

Business op het Water: volop netwerkmogelijkheden met andere Vlaardingse ondernemers