Gemeente Haaksbergen


Inloopbijeenkomst De Hoeve goed bezocht
14-10-2009 Inloopbijeenkomst De Hoeve goed bezocht Op donderdag 8 oktober 2009 heeft de gemeente haar eerste inloopbijeenkomst gehouden over het voorontwerpbestemmingsplan voor het Haaksbergse buitengebied. Zaal Dwars in Sint Isidorushoeve vormde vanaf 19.30 uur het podium voor deze inloopbijeenkomst, die goed werd bezocht.

Er werden door de bezoekers veel vragen gesteld aan de medewerkers van de gemeente. De reacties over het nieuwe bestemmingsplan voor het buitengebied van Haaksbergen waren overwegend positief. Wel wees een aantal aanwezigen de gemeente op een paar onvolkomenheden in het voorontwerp. De gemeente zal het plan, als dat nodig is, op die punten aanpassen.

Wethouder Marcel Diepenmaat was present om met de aanwezigen van gedachten te wisselen en om te vernemen wat ze vinden van het bestemmingsplan. "Het is goed dat er nu flink op gereageerd wordt. Deze inloopbijeenkomst heeft juist als doel om zoveel mogelijk reacties van mensen te krijgen om het uiteindelijke bestemmingsplan zo goed mogelijk te krijgen", aldus Diepenmaat.