Jumbo supermarkten


Veghel, 1 oktober 2009


-Persbericht-

FEESTELIJKE OPENING NIEUWE JUMBO IN WINSSEN Ondernemersfamilie Loeffen kiest voor succesvolle Jumboformule

De nieuwe Jumbo Supermarkt in Winssen opent op 14 oktober de deuren. Ondernemer Menno Loeffen verwelkomt die dag de klanten in de prachtig verbouwde winkel aan de Leegstraat 7c, waar de familie al jarenlang een eigen supermarkt heeft. Met de overstap naar Jumbo, is volgens de bekende Winssense ondernemer een belangrijke stap voorwaarts gezet. `'Nu we deel uitmaken van de succesvolle supermarktketen Jumbo, kunnen we onze klanten nóg beter van dienst zijn met een formule die niet alleen de alleen de laagste prijs, maar ook een enorm assortiment garandeert,''aldus Loeffen.

Hij benadrukt dat de klantvriendelijkheid waar zijn zaak om bekend stond, ook in de formule van het familiebedrijf Jumbo hoog in het vaandel staat. Menno Loeffen: `'De 7 Dagelijkse Zekerheden zijn een fantastische manier om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. We vinden het een enorme uitdaging om ook in Winssen met de Jumboformule aan de slag te gaan.''

Versplein

De regionale betekenis en het dorpse karakter van de winkel, die al meer dan 112 jaar bestaat, blijft eveneens behouden. Verder is in de nieuwe Jumbo Supermarkt veel aandacht voor de vers- én de broodafdeling. Loeffen is immers van oudsher een bakkerij. Daarnaast is er een fraai versplein. Hier kunnen klanten terecht voor hun versproducten, zoals vers gesneden kaas, vleeswaren, groente, fruit en ambachtelijk bereid vlees.
De supermarkt is grondig verbouwd en de vloeroppervlakte is uitgebreid van 1100 m2 naar 1300

m2. Het aantal parkeerplaatsen is verdubbeld. De winkel heeft een regiofunctie voor Winssen, Beuningen, Ewijk en Druten. De 125 medewerkers zijn allemaal getraind bij de Jumbo Academy.

Activiteiten

Ter gelegenheid van de opening van Jumbo, worden diverse feestelijke activiteiten in en bij de winkel georganiseerd . Op zaterdag 10 oktober geeft Jumbo's eigen meidengroep Djumbo een spetterend optreden als opwarmer voor de opening een week later. Dit is op het parkeerterrein van Jumbo Loeffen. Het evenement duurt van 13.00u ­ 15.00u. Verder wordt op deze dag wordt een unieke tassen-omruilactie gehouden. Klanten kunnen hun oude canvas boodschappentas inleveren bij Jumbo. In ruil daarvoor krijgen ze een Jumbo-tas, met als extra verrassing een pak gratis koffie van het Jumbo huismerk. Bovendien krijgen klanten die 25 euro of meer besteden aan boodschappen bij Jumbo van 14 tot 17 oktober een gratis appeltaart mee. Andere acties worden aangekondigd door middel van huis-aan-huis- folders.

Jumbo Supermarkten

De Jumbo Supermarkt in Winssen is de 127ste Jumbo van Nederland. Jumbo Supermarkten is de afgelopen jaren zeer snel gegroeid. Het familiebedrijf wordt regelmatig onderscheiden met prijzen van leveranciers, klanten en producenten. Jumbo is tot twee keer toe uitgeroepen tot meest klantvriendelijke bedrijf in Nederland.
---

Noot voor de redactie ­