Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Doetinchem -  Rechercheteam doet aanvullend onderzoek     |

Het rechercheteam dat de gewelddadige dood van de twee bewoners van een woning aan de Harz in Doetinchem onderzoekt voert donderdag 15 oktober een aanvullend technisch onderzoek uit in de woning van de slachtoffers. Ook worden buurtbewoners met aanvullende vragen benaderd. Met de aanvullende onderzoeken hoopt het team zo snel mogelijk meer duidelijkheid over de exacte toedracht te krijgen.


De twee slachtoffers werden op donderdag 8 oktober levenloos in de woning aangetroffen. Op basis van het eerste technische onderzoek heeft het rechercheteam geprobeerd te achterhalen wat er zich precies in de woning heeft voorgedaan. Tijdens het lopende onderzoek stuitte het team op nieuwe vragen.


Naast het technische onderzoek gaat het team ook een aanvullend buurtonderzoek houden. De buurtbewoners zijn vanaf dinsdagavond 13 oktober door het team benaderd. Het team heeft aanvullende vragen aan de buurtbewoners. Ook probeert het team contact te krijgen met de buurtbewoners die bij het eerste onderzoek niet thuis waren.


Met de aanvullende onderzoeken hoopt het rechercheteam zo snel mogelijk duidelijkheid te krijgen over wat er zich precies in de woning heeft voorgedaan.


Mensen die bruikbare informatie voor het rechercheteam hebben, kunnen contact opnemen met de politie via 0900 - 8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800- 7000.


EINDE BERICHTEN

-----------------------

(





(



---- --