Ingezonden persbericht


Jabra GO 6400 en Jabra PRO 9400 vanaf nu verkrijgbaar


Revolutionaire nieuwe headsets van GN Netcom met touchscreen

Breda, 14 oktober 2009 - GN Netcom kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van de nieuwste, draadloze zakelijke headsets; de Jabra GO 6400 en Jabra PRO 9400 serie. De headsets die in juni werden aangekondigd, zijn vandaag officieel beschikbaar bij alle partners van GN Netcom in Nederland.

Drie randapparaten-.één headset

Deze nieuwe zakelijke headsets van Jabra bieden als eerste headsets wereldwijd een basisstation dat is uitgerust met een 2,4 inch touchscreen waarmee de headsets gemakkelijk kunnen worden geïnstalleerd en bediend. Het kleurenscherm begeleidt de installatie door middel van animatie en tekst. Daarnaast kunnen verschillende apparaten zoals de vaste telefoon, mobiele telefoon en softphone middels het display op het basisstation worden beheerd en aangestuurd.

"Steeds vaker zijn medewerkers even weg van hun bureau of zelfs helemaal buiten de deur waardoor ze belangrijke telefoontjes missen," zegt Michiel Struycken, Country Manager GN Netcom Benelux. "De headsets uit de Jabra PRO en Jabra GO serie bieden zowel mobiele en bureau gebonden medewerkers een oplossing waardoor ze zonder problemen telefoontjes die binnen komen via hun computer (softphone), vaste telefoon of mobiele telefoon kunnen beantwoorden."

Unify your Unified Communication

Zowel de Jabra PRO 9400 en Jabra GO 6400 serie zijn uitermate geschikt voor Unified Communications (UC) oplossingen van vooraanstaande aanbieders zoals Microsoft en Cisco, omdat het de communicatie tussen de Softphone (PC), vaste telefoon en mobiele telefoon samenbrengt in één headset. Voor hen die nog niet overgegaan zijn naar UC bieden deze headsets ook grote voordelen voor het gebruik op zowel traditionele als VoIP telefonie systemen.

"Deze nieuwe headsets vormen het nieuwe audio-eindpunt van Unified Communications oplossingen," zegt Struycken. "De Jabra GO en Jabra PRO serie combineren maximaal drie telefoontechnieken, zoals de vaste telefoon, de GSM en de PC/Laptop met één headset waarbij er zonder enig probleem naadloos tussen de apparaten kan worden gewisseld. Deze unieke functionaliteiten voegen een extra dimensie toe aan uw communicatiebehoeften; unifying your Unified Communications."

"Best of Show Award"

De nieuwe Jabra PRO serie heeft de eerste award al in de wacht weten te slepen. GN Netcom's partner Fontel Inc., groothandel in voice- en data communicatie producten, ontving de Best of Show Award voor de Jabra PRO 9470 in de Best Consumer Offering categorie op de Technology Marketing Corporation (TMC) IT Expo West 2009 in Los Angeles.

###

Over GN

GN Netcom is met het merk Jabra wereldwijd marktleider op het gebied van innovatieve headsetoplossingen. Met ongeveer 1100 medewerkers en verkoopkantoren over de hele wereld ontwikkelt en produceert GN Netcom een uitgebreid aanbod aan draadloze headsets voor mobiele gebruikers, en draadloze en draadgebonden headsets voor zakelijke professionals op kantoor en in Call Centers. GN Netcom´s zakelijke activiteiten omvatten ook original equipment manufacturing (OEM). GN Netcom is onderdeel van GN Store Nord A/S. Voor meer informatie kunt u terecht www.jabra.nl


Noot voor redacties


Voor meer informatie (

Ingezonden persbericht