Ingezonden persbericht---

Persbericht
14 oktober 2009, Kampen

Een unieke herfstwandeling door Kampen
De Stripwandeling voor kinderen
Loop samen met Kim, Eddy & Luc door de kleine steegjes van Kampen met de Stripwandeling. Deze unieke stadswandeling voor kinderen geeft een deel van de bijzondere geschiedenis van Kampen weer.

Uniek herfstuitje met de kinderen
Deze speciale stadswandeling voor kinderen is uniek in Nederland. Het is een stadswandeling in de vorm van een stripboekje waarbij Kim, Eddy & Luc leuke weetjes vertellen over de Hanzestad Kampen. Op een originele manier leren de kinderen meer over de geschiedenis van Kampen. Wie weet bijvoorbeeld hoe de Cellebroederspoort aan zijn naam is gekomen en hoeveel blaadjes bladgoud er gebruikt zijn voor de stadsbrug? Wie benieuwd is naar de antwoorden kan de Stripwandeling kopen bij de VVV/ANWB Kampen, Oudestraat 151, voor 1,95. Kleuren voor het Strippakket
Vanaf 14 tot en met 23 oktober is er een kleurplaat op te halen bij de VVV/ANWB Kampen. Kleur op originele wijze de voorkant van de Stripwandeling in en win 1 van 10 prijzen. Voor 9 winnaars is de Stripwandeling te winnen en voor de origineelste tekening is er een Strippakket. De kleurplaten kunnen tot 23 oktober ingeleverd worden bij de VVV/ANWB Kampen.