Gemeente Amersfoort

Servicebericht Gemeente Amersfoort - woensdag 14 oktober 2009

Activiteitenkalender B&W Amersfoort

Woensdag 14 oktober t/m zondag 25 oktober 2009

Woensdag 14 oktober
10.00 uur
Wethouder Kruyt is aanwezig bij de viering van het 20-jarig bestaan/bijeenkomst Emplooi, werk voor vluchtelingen. Locatie: Het Leerhotel Het Klooster, Daem Fockemalaan 10 te Amersfoort.

16.00 uur
In de Week van de Toegankelijkheid opent wethouder Van Daalen een openbaar toilet voor rolstoelgebruikers in aanwezigheid van Stichting Gehandicapten en Patiënten Platform Amersfoort (GPPA). Locatie: parkeergarage Koestraat te Amersfoort.

17.00 uur
Wethouder Van 't Erve is aanwezig bij de conferentie "Kleur in de Klas". Locatie: Glazen Zaal, Prinsessengracht 26 te Den Haag.

18.30 uur
Wethouder Kruyt neemt deel aan de studiereis Stedenlink in Manchester. Locatie: Manchester in Groot Brittanië.

Donderdag 15 oktober
14.30 uur
Wethouder Van Daalen spreekt bij het congres 'Wijs bouwen = Wijs wonen'. Locatie: Leerhotel Het Klooster, Daem Fockemalaan 10 te Amersfoort.

16.00 uur
Wethouder Luchtenveld ondertekent met wethouder Middelkoop van Soest de samenwerkingsovereenkomst archeologie tussen Amersfoort en Soest. Locatie: Stadhuis Soest, Raadhuisplein 1 te Soest.

17.00 uur
Wethouder Hekman geeft samen met de heer Koolstra van de Alliantie Eemvallei de aftrap voor de openingsact tijdens de feestelijke oplevering van de duurzame verbeteringen aan de woningen op de Ferguutplaats en Gaweinplaats. Locatie: Feesttent op binnenterrein van de Gaweinplaats te Schothorst.

17.00 uur
Wethouder Van Daalen opent hostel De Kleine Haag voor alcoholverslaafden. Locatie: Kleine Haag 1 te Amersfoort.

Vrijdag 16 oktober
09.00 uur
Wethouder Van Daalen neemt deel aan de discussiebijeenkomst 'Preventie-curatie op wijkniveau: cold cases en hot issues' bij. Locatie: Domus Medica, Mercatorlaan 1200 te Utrecht.

Zaterdag 17 oktober
14.30 uur
Wethouder Van 't Erve verricht de openingshandeling voor het kindercircus Zielhorst. Locatie: Grasveld tegenover wijkcentrum Het middelpunt, Spinetpad 2 te Amersfoort.

Vrijdag 23 oktober
16.00 uur en 18.00 uur
Wethouder Kruyt verwelkomt buitenlandse gasten van AZ&PC in het gemeentehuis Amersfoort en bezoekt aansluitend het het Europacup toernooi LEN Trophy in het Sportfondsenbad. Locatie: Gemeentehuis Amersfoort, Stadhuisplein 1 te Amersfoort en Sportfondsenbad, Bisschopsweg 175 te Amersfoort.

Zaterdag 24 oktober
20.00 uur
Wethouder Kruyt en wethouder Van 't Erve zijn aanwezig bij de Kick-off van de Amersfoortse editie N8 vd N8 (nacht van de nacht), waarbij tevens het startschot voor 'Amersfoort Wintertijd' wordt gegeven. Locatie: Onze Lieve Vrouwe Plein te Amersfoort.

Noot voor de redactie,

Gemeente Amersfoort